Ota yhteyttä hyvissä ajoin

Kun haluat kaataa puita johtojen läheisyydessä, sovi ensimmäiseksi kaatotyöstä ammattilaisen kanssa. Puun kaataja arvioi, miten työ voidaan suorittaa turvallisesti ja sähköjohtoja vahingoittamatta. Ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin, mieluiten kaksi viikkoa ennen töiden aloittamista.

Useimmiten annamme pienjännitejohdon lähellä oleville puille kaatoluvan puhelimitse. Jos kaataja arvioi, että pienjännitejohto pitää kaadon ajaksi laskea alas tai jos puut sijaitsevat suurjännitelinjojen läheisyydessä, lähetämme asentajan paikalle puunkaadon ajaksi. Suurjännitejohdon tunnistaa siitä, että siinä on aina kolme selvästi toisistaan erillään olevaa johdinta. Johtimien etäisyys toisistaan on vähintään kymmeniä senttejä. Puunkaadon suorittaa tässäkin tapauksessa aina valitsemasi kaataja.

Puunkaatolupa tai -apu

Jos luvallinen puunkaato vahingoittaa sähköverkkoa, emme veloita korjauksesta. Luvatta tehdyn kaadon aiheuttamista vahingoista laskutamme asiakasta. Rakennuksille aiheutuvat vahingot ovat luonnollisesti aina asiakkaan vastuulla.

Normaalina työaikana puunkaatoapumme on maksutonta, työajan ulkopuolella aina maksullista.

Kun tarvitset puunkaatoluvan tai -apua, soita vaihteeseemme 02 76 431 tai ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@sallila.fi.

Puunkaatopalveluja alueellamme

Huittisissa, Punkalaitumella, Alastarolla:

Timo Tolvi
Puh. 040 557 4723

Loimaalla, Ypäjällä, Alastarolla:

Kotipolun Pihaportti Oy
Puh. 044 7442 300
www.pihaportti.fi

JMJ Lehtinen Ky
www.jmjlehtinen.fi

Puu sähkölinjalla

Mikäli puu kaatuu sähkölinjan päälle, soita heti vikailmoitusnumeroomme 02 764 1011 (päivystys 24 h/vrk).